CAPAC FRIGORIFIC

Compania noastra va pune la dispozitie serviciul de inchiriere a capacului frigorific in Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 si in judetul Ilfov. Acesta va fi transportat in locatia indicata de dumneavoastra, iar agentul nostru il va pune in functiune si totodata veti primi indicatiile si sfaturile necesare pentru buna lui intrebuintare pe toata periaoada inchirierii.

Capacul (sicriul) frigorific mortuar este folosit pentru persoanele care au decedat iar priveghiul se desfasoara in perioade cu temperaturi ridicate, pe timp de vara, fiind necesar atunci cand trebuie asteptat(a)a o ruda care vine din strainatate, sau inmormantarea trebuie amanata din diferite motive ori perioada priveghiului depaseste 72 de ore.

Capacul funerar necesita pozitionat pe sicriul complet deschis, se conecteaza la o sursa de electricitate si este obligatoriu sa ramana in functiune fara intrerupere, atat timp cat defunctul ramane in camera, capela sau sala unde are loc priveghiul.

Sicriul frigorific funerar are geamul transparent, termoizolant, defunctul(a) va putea fi vazut(a) in orice moment de familia, prietenii, cunostintele acestuia.

Important, chiar foarte important, este ca inainte de a solicita achizitionarea serviciului de inchirierere a acestui articol funerar trebuie sa va asigurati ca decedatul(a) a fost imbalsamat(a) correct deoarece imbalsamarea/tanatopraxia este un serviciu care confera avantaj din punct de vedere igienico-sanitar, daca este corect executat de un cadru medical specializat si cu experienta indelungata.

Pentru mai multe informatii 0764.714.714 Non Stop si va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare cu privire la acest tip de serviciu.

Capac Sicriu Frigorific Funerar Mortuar